Gradatus, coach, coaching, verandering, trauma, traumabegeleiding, traumaverwerking, externe vertrouwenspersoon, ongewenste omgangsvormen, integriteit, klokkenluider, contact, werkwijze, tarieven, over mij, blog, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, healing, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, LVV, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, counseling, Apeldoorn, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement,

Spiritualiteit in 3Delig grijs

In een uitgebreide serie van verhalen neem ik je mee in de voetsporen van onze verre voorouders. Hierin zullen oa vragen beantwoord worden als; wat is nu eigenlijk spiritualiteit, hoe kwamen onze voorouders aan hun kennis en hoe kunnen wij deze kennis (weer) toepassen in onze huidige wereld? En ik praat over kennis maar het is meer een wijsheid, een waarneming van jezelf en jouw omgeving.

De omgeving met o.a. de elementen aarde, water, vuur en lucht, de dieren maar ook de maan en de sterren waren hun grote kennisbron. Door het vertellen van verhalen deelden zij deze wijsheid, zodat iedereen er zijn lessen uit kon halen. Een eeuwenoud principe dat ik graag weer terugbreng in deze tijd. Uit eigen ervaringen en de ervaringen van mijn klanten/cliënten weet ik dat dit zorgt voor o.a., herkenning, begrip voor anderen en het besef dat je niet de enige bent die soms belemmerd wordt in zijn doen en laten. Daarnaast geeft het ook meer bewustzijn en levensvreugde.

Lezingen en workshops

Je bent welkom bij de lezingen en workshops die in 2019 georganiseerd gaan worden. Tijdens de workshops leer je door middel van praktische oefeningen werken met deze oude wijsheid. Verder krijg je handige tips mee om in je dagelijkse leven toe te passen. De lezingen zullen een verdieping zijn op de verhalen waaruit de discussie mag ontstaan. Laten we samen kijken hoe jij met deze wijsheid invulling kan geven aan jouw leven.

Voor organisaties en bedrijven is het interessant om in een lezing/ workshop of een mooi verhaal,
de missie/visie over te brengen aan de werknemers. Neem werknemers mee in uw passie voor het product of dienst die u levert. Laat het een beleving zijn, ze zullen daardoor (nog meer) voelen wat het voor u betekent en waar het voor staat. Men zal met plezier meer productief zijn in minder uur en zo blijft er meer tijd over om plezier te maken en te genieten van het leven.

Door iedere keer een ander aspect uitlichten of te verdiepen neem ik je mee in deze wereld. Zo krijg je stap voor stap meer inzicht in deze oude wijsheid. Houd dus Linkedin, Facebook of de website van Gradatus in de gaten en laat je meevoeren in de voetsporen van onze voorouders.