gradatus, coach, coaching, verandering, trauma, traumabegeleiding, traumaverwerking, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, counseling, Apeldoorn, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement,

Overstijg jezelf, veranderen en creëer een realiteit die jij wenst

Einstein wist het al, alles is met elkaar verbonden. Hij toonde aan dat energie en materie zo fundamenteel met elkaar verbonden zijn dat ze een en dezelfde zijn. Daardoor zijn ze willekeurig uitwisselbaar met elkaar en afhankelijk van de subjectieve geest van de waarnemer creëren we op die manier onze fysieke wereld. Jouw objectieve wereld en tegelijkertijd daarmee ook jouw waarheid.

Veel van onze tijd (over)leven we in verwachtingen van de toekomst of in de herinneringen van ons verleden. We handelen volgens gewoonten, ingeprente gedragingen, gedachten en emotionele reacties of terwijl vanuit ons onderbewustzijn. Hierdoor kom je niet vooruit, maar juist in een negatief patroon.
Door te visualiseren wat je wilt bereiken en daarbij ook te voelen wat je zult voelen wanneer je je doel bereikt zul je een nieuwe wenselijke, werkelijkheid creëren voor jezelf. Dus naast positief denken is ook positief voelen van belang om te veranderen.

Om de verandering kracht bij te zetten is het goed dat we beseffen dat het definiëren van onze huidige realiteit door wat we met onze zintuigen waarnemen, misschien ook wel onze grootste beperking is. Om dat te veranderen zullen we dan ook groter moeten zijn dan alle fysieke dingen in ons leven. Zo kunnen we meer in het huidige moment leven en ons laten verrassen door wat het universum ons aanreikt.

Ik neem je mee in de wereld van ons gevoel en onze gedachten, welke invloed deze op ons hebben maar ook hoe we ze kunnen gebruiken om ons huidige leven te veranderen. Laten we nieuwsgierig zijn naar wat we niet zien of wat anderen zien en luisteren naar hun waarheid.

“ Creëer een realiteit die jij wenst door te stoppen met de gewoonte jezelf te zijn ”