coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen

Liefde, het komt en gaat maar het is er altijd

Liefde

Volgens mij het meest besproken onderwerp ooit maar wat is nu eigenlijk liefde, wat doet het met ons en wat maakt het zoveel omvattend?
Liefde is voor mij overgave aan alles wat is
Het is afstotend en openend
Het is lijden en geleid worden
Het is beangstigend maar ook bevrijdend.
Het komt en het gaat maar het is er altijd.
Liefde is leven zonder weerstand zoals de zon iedere dag op komt en zonder enige moeite zijn licht laat schijnen.
Liefde, ik zou willen dat ik er in durfde te verdrinken om mij te laten mee voeren op de stroom van het leven.