Coaching

 

 

Coaching

Denk je eens in hoe je leven eruit zou zien als je je helemaal goed voelt. Fysiek én mentaal. Perfect in balans, luisterend naar jezelf en met het gevoel dat je de hele wereld aankunt.

Wat is coaching?

Coaching is meer dan een goed gesprek. Het gaat over aanwezigheid, luisteren en nieuwsgierig zijn. Zonder enig oordeel naar jezelf naar jezelf kijken. Je gevoel, je woorden, je gedrag, het komt allemaal voorbij, maar we hoeven er niets van te vinden. Het is er en dat is prima.

Misschien ervaar je grote problemen, misschien heb je meer een ‘is dit het nou?’ gevoel. Wat het ook is dat je voelt, coaching zet je weer met beide benen op de grond en helpt je de goede richting te vinden. Met coaching zie je dingen vanuit een ander perspectief. Je krijgt nieuwe inzichten in wie jij bent, in jouw leven en jouw keuzes.

Jouw levenspad 

We bewandelen jouw levenspad tot nu toe en bekijken wat je allemaal bent tegengekomen. Als kind zijn je dingen overkomen, als jongvolwassene gebeurde er van alles en als partner, ouder of werknemer heb je ook dingen meegemaakt. Je hebt je onbewust patronen eigen gemaakt die wellicht nu niet meer relevant zijn. Ik stel je vragen die je aan het denken zetten. Intuïtief weet jij wat goed voor je is, aan mij de taak om jou weer te laten luisteren naar je binnenste. Zodat je de juiste afslagen op je levenspad weet te kiezen.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Natuurlijk ga je zo’n traject niet met de eerste de beste aan. Het is belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je op je gemak voelt tijdens de sessies. Ik zorg voor een veilige, vertrouwde omgeving waarin jij jezelf open kunt stellen en je verhaal kunt doen. En wees gerust, er is genoeg ruimte voor humor en luchtigheid, want coaching is niet alleen maar kommer en kwel.

Intake

Tijdens de intake lopen we jouw leven door. We beginnen gewoon bij het begin en wandelen naar het nu terwijl ik je vragen stel. Onderweg zullen we hobbels tegenkomen, pieken en dalen die jou hebben gemaakt tot wie je bent. We lachen om mooie herinneringen en kijken samen naar waar de pijn in vervelende herinneringen zit. We gaan aan de hand van jouw ervaringen op zoek naar het patroon in je gedrag dat je naast je neer mag leggen. Veel cliënten ervaren een bevrijdende lichtheid op het moment dat het mechanisme is blootgelegd. Het werkt verhelderend om te snappen waarom je reageert zoals je altijd doet. En als je dat eenmaal weet, heb je de eerste stap naar verandering gezet. Je kunt nooit meer doen alsof je het niet gezien hebt en dat betekent dat je zal veranderen.

Tijdens onze sessies vraag ik je nieuwsgierig te zijn naar je eigen gedrag en emoties. Ik ga oprecht met je in gesprek en luister verder dan jouw woorden. Mijn intuïtie laat me nooit in de steek, ik prik door het verhaal heen en kom snel tot de kern. Wat belemmert jou, wat brengt je in tweestrijd en waar ben je het contact met jezelf verloren? En dan gaan we snel aan de slag met de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij weer vrijheid, geluk en zelfverzekerdheid gaat ervaren?

Vervolgsessies

Coaching is werk op maat. Het aantal sessies varieert voor iedereen en dat geldt ook voor de inhoud. Telkens kijken we wat er op dat moment nodig is en wat belangrijk voor jou is. In het traject leer je weer vertrouwen op je eigen intuïtie, gevoel en emotie. De mening van de buitenwereld zetten we op een tweede plan. Dat is nogal een verandering! Het zal even onwennig zijn, maar als je straks vol zelfvertrouwen je eigen gevoel durft te volgen in het leven, zul je weten dat het de moeite waard was.

Bereikbaarheid:
Praktijk Hemrik
Sparjeburd 2
8409 CK Hemrik

Op locatie is ook een optie, vraag naar de mogelijkheden.

” In een korte periode wist Dennis als coach mij heel goed te begeleiden, mijn oude (verborgen) emoties eruit te halen -> deze te accepteren -> en dan los te laten zodat ik verder kan en niet blijf vast zit in het verleden wat mij beperkte in het dagelijkse leven.

Een paar woorden voor coaching van Dennis: 
Zijn goede intuïtie, kalmte&rust, open, eerlijk, begrip, luisterend oor, wandelcoaching, bewustwording, betrouwbaar 🙏🏽☀️

Eva

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018