De juiste coaching voor jou

 

 

Ieder mens heeft bij de geboorte z’n eigen unieke talenten en krachten meegekregen. Door gebeurtenissen die we op de reis van het leven meemaken, verliezen we onszelf nog wel eens uit het oog. Onbewust leggen we onszelf dan beperkingen op die zich dan vaak uiten in angsten en lichamelijke klachten. Hierdoor herkennen we onze kracht en talenten niet meer of we durven hier niet meer naar te leven omdat we denken te moeten voldoen aan de verwachtingen van een ander. We raken dan uit contact met ons hart en juist ons hart vertelt ons wie we ècht zijn en wat we het allerliefst zouden willen. De juiste coaching voor jou

Tijdens een coachingsessie neem ik je mee op het pad van healing, het ontdekken en nieuwsgierig zijn naar jouw diepste behoeften. Zorgvuldig leid ik je met mijn vragen tot het begrijpen van wat je ervan weerhoudt om jouw ware potentieel te leven en weer te voelen wat echt is en wat niet. Je zal leren wie je werkelijk bent, hoe je met jezelf om kan gaan en hoe je jezelf kan genezen.

In het proces zal je zowel mijn krachtige als zachte aanwezigheid en betrokkenheid ervaren. Mijn energie en coachingvaardigheden helpen je om voorbij jouw angsten en lichamelijke blokkades te komen. Vanuit mijn hart spreek ik een kennis die diep in mij geworteld is en geef ik eerlijke antwoorden die je zullen helpen om het beste uit jezelf te halen.

Ben je klaar om deze reis van zelfontdekking met mij te maken
Dan ben ik hier voor jou…

Hoe zou het voelen als je zonder twijfel de keuze maakt waarvan je diep van binnen allang wist dat het de juiste is? Hoe zou je het vinden als je je helemaal op je plek voelt in je eigen lijf? En dat alles vanuit je eigen kracht!

Ben je niet zo’n prater of ervaar je juist fysieke problemen? Denk dan eens aan lichaamsgerichte coaching, een geneeswijze die blokkades in jouw energiebanen opmerkt waarna we er samen aan werken om ze uit je systeem te krijgen.

Soms is het moeilijk om jezelf bloot te geven in een standaard coachingssessie. Op een stoel zitten, in stilte, met mij als coach tegenover je kan ook best confronterend voelen.
 Laten we dan samen de natuur opzoeken!

Ben je niet zo’n prater of ervaar je juist fysieke problemen? Denk dan eens aan liquid healing, een geneeswijze die blokkades in jouw energiebanen opmerkt waarna we er samen aan werken om ze uit je systeem te krijgen.

Wil jij in alle rust aan jezelf werken zonder in beslag te worden genomen door de alledaagse dingen?
Dat kan door mee te gaan op coachingsreis. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging. 
 Laten we samen de natuur opzoeken!

” I just wanted to tell you, now more than a month later, that i thank you so so much for your presence and your healing power, and that i still return to that warm feeling whenever i need. You have a beautiful presence and engagement in the process, both soft and powerful and so stable, and you teach people how to self-heal also, which is a great great gift. I think it is a lot easier to “handle” someone than to teach them how to handle themselves, that takes much more wisdom, it’s very rare and you have that. I hope you are doing as well as all the good you’ve given me, and i really hope i will see you again, one way or the other. “

Irana

“ Hoe fijn is het dat iemand de gave heeft om te voelen wat ik voel en dat ook zo verwoord. Dat ik geconfronteerd werd met mijn lichamelijke klachten waarvan ik sommige zelf niet eens bewust van was. Blijf het bijzonder maar ook heel mooi vinden dat er mensen zijn die dingen kunnen voelen, zien, doorkrijgen die ik zelf niet ervaar. Dennis is één van deze mensen en hij weet het op een hele fijne, persoonlijke manier over te brengen.”

Arianne

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018