Evelien Lems
# episode 14

 

 

Arjen_Dirk-Boersma, Jeroen Martijn Plette, Dennis van den Brand, Gradatus, over mij, werkwijze, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen, sound healing, online, bodydrumrelease, 1 op 1 sessies, evelien lems

Evelien Lems

Vanuit een burn-out terugkerende in haar ‘oude’ baan als veiligheidskundige in de bagger en offshore, zorgde een auto ongeluk ervoor dat Evelien weer stil werd gezet en zo de tijd kreeg om te voelen wat haar lichaam haar wilde vertellen.┬á

In deze podcast vertelt zij over haar avonturen binnen de offshore en de brandweer, hoe ze haar eigenheid zocht in extreme dingen en zich daarmee ging identificeren. Ook vertelt ze over hoe zij het roer omgooide en als orthomoleculair therapeut haar eigen praktijk begon om zo het verschil te maken voor mensen met allerlei soorten vermoeidheidsklachten.

Beluister de podcast
 • Spotify
 • Youtube
 • iTunes
 • Google podcast
Informatie  
 • Pure Living

  Er is zoveel wat je kunt bereiken met de juiste voeding, levensstijl en mindset. Het is de basis van je gezondheid en geluk. Ik heb dit vooral gemerkt toen ik herstelde van een burn-out situatie. Hoe belangrijk het is, om op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen door de juiste voeding, levensstijl en mindset.

 • Past Reality Integration therapie
  PRI leert mensen zichzelf te bevrijden uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen zoals angst, somberheid, stress, boosheid en verslavingen. PRI beschouwt ze als afweren die dienen als bescherming tegen pijn uit het verleden. Door deze therapie worden we ons bewust van hoe en wanneer we in deze afweren verstrikt raken, en leren we hoe ze te ontmantelen. Dan zullen we steeds evenwichtiger en liefdevoller in het leven staan. Dat maakt, ook voor de kinderen om ons heen, een wereld van verschil.
 • Kinosologie
  Kinesiologie maakt gebruik van informatie uit de acupunctuur, chiropraxie en voedingsleer. Een kinesioloog kijkt naar de mens als geheel: fysiek en emotioneel. Er worden technieken toegepast om stress te verminderen, ook wordt er gewerkt met reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakraÔÇÖs.

 • Boek – Het herontdekken van het ware zelf.

” De podcast opnemen en mijn verhaal vertellen voelde vooraf erg ongemakkelijk, maar door Dennis zijn rust en oprechte interesse werd het een fijn gesprek.

Evelien Lems

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018