Hans Mik
# episode 10

 

 

Hans Mik, Dennis van den Brand, Gradatus, over mij, werkwijze, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intu√Įtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen, sound healing, online, bodydrumrelease, 1 op 1 sessies

Hans Mik

Hans, vader van 3 prachtige kinderen, besefte na de geboorte van zijn eerste zoon dat hij meer positieve impact wilde maken op zijn omgeving. Hij stopte met zijn baan als gerechtsdeurwaarder en besloot zichzelf te bekwamen als coach. Hans vertelt in deze podcast over welke invloed de kerk en de scheiding van zijn ouders op zijn leven hebben gehad. Daarnaast neemt hij ons uitgebreid mee in hoe de geboorte van zijn eerste zoon zijn kijk veranderde op zijn leven en loopbaan. 

Beluister de podcast
Informatie 
 • Hans Mik – executive coach
  Ik ben gericht op het versterken van het geheel. Dat doe ik door naast je te gaan staan, oordeelloos naar je te luisteren en te kijken in onze gesprekken. Ook (of misschien wel juist) naar wat je niet zegt.

 • Afhangen.nu
  Op het platform afhangen.nu zijn coaches, trainers en therapeuten verzameld die z√©lf werkzaam zijn (geweest) in de hoog-risico beroepsgroepen. Onder het mom – it takes one to know one – zijn deze ervaringsdeskundigen in staat oud-collega’s beter te helpen en de drempel naar hulp te verlagen.

 • Phoenix 3 jarige opleiding / systhemisch werk
  Mensen die met mensen werken hebben inzicht nodig in wie zij zelf zijn. In de driejarige opleiding in Professionele Communicatie ga je op reis naar je bronnen en drijfveren en leer je ze te gebruiken als voedingsbodem voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 • When the Body Says No –¬†Boek van Gabor Mat√©
  Can a person literally die of loneliness? Is there a connection between the ability to express emotions and Alzheimer‚Äôs disease? Is there such a thing as a ‚Äúcancer personality‚ÄĚ?

” Dennis had ik nog niet eerder gezien of gesproken en toch voelde het goed om mijn levensverhaal met hem te delen. Ik heb waardering voor zijn openheid en vond het prettig om zijn oprechte interesse te ervaren. Het was leuk om te doen.

Hans

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018