Janco Heida
# episode 2

 

 

coach, coaching, healing, traumabegeleiding, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intu√Įtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, Apeldoorn, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, Hemrik, new eden

Janco Heida

Janco neemt ons mee op de weg van zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij vertelt in deze podcast waar zijn interesse voor de gezondheid voor mensen is ontstaan maar ook hoe zijn eigen lichamelijke klachten als eczeem en slecht werkende darmen ervoor zorgden dat hij uiteindelijk zijn bedrijven van De streekboer heeft opgezet. Vol passie praat hij over wat gezonde voeding voor hem betekent, de verslaving aan suikers die hij heeft overwonnen maar ook over voedingspatronen die vaak al op jonge leeftijd ontstaan zijn. 

Beluister de podcast
Informatie  
  • Het eczeem vrijplan van Stijn Elsen
    Het programma is allesomvattend. U ontdekt¬†theorie√ęn¬†over wat u wel en niet mag eten. U krijgt¬†praktische hulpmiddelen¬†(zoals recepten) die het u gemakkelijk maken. En het plan staat stil bij uw mindset. Want u leert¬†stressmanagement-technieken¬†om uw stress in te perken. Zo krijgt uw immuunsysteem alle ruimte om uw huid te herstellen.

  • De streekboer
    Een gezond voedselsysteem dat voor iedereen eerlijk is. Daar zet De Streekboer zich voor in. Graag zien we dat als maatschappij de connectie met de natuur en de innerlijke mens weer opzoeken. Deze verbinding ligt voor mij in ons eten, geproduceerd door onze lokale boeren.

  • Streekboeren en co.
    de coöperatie voor horeca en instellingen in Noord Nederland. Een coöperatie waar producenten en afnemers niet alleen zaken doen, maar ook lid kunnen worden van de coöperatie zelf.

Bereikbaarheid:
Praktijk Hemrik
Sparjeburd 2
8409 CK Hemrik

Op locatie is ook een optie, vraag naar de mogelijkheden.

“Het interview met Dennis heb ik als heel verrassend ervaren. Ik ben van nature geen prater maar doordat Dennis een ontspannen sfeer schept en de juiste vragen stelt ben ik zomaar drie kwartier aan het woord geweest.

Janco

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018