Janneke Tiemissen
# episode 4

 

 

bodydrumrelease, 1 op 1 sessies, gradatus, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intu√Įtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen

Janneke Tiemissen

Inmiddels veertig jaar levenservaring en een stuk wijzer door vallen en opstaan. Gelukkige, ondernemende moeder van twee lieve pubers en sinds 2006 woonachtig in Gelderland. Mijn roots liggen in Noord-Brabant. Dat verklaard mijn open, warme persoonlijkheid en liefde voor lekker eten.

Janneke vertelt in deze podcast over hoe het is om je onveilig te voelen maar ook hoe bepaalde gebeurtenissen in haar leven zich bleven herhalen. Deze gebeurtenissen zoals o.a. de onveiligheid in het ouderlijk gezin, huiselijk geweld, de moeilijke school periode en haar huwelijk, zorgde ervoor dat zij op een breekpunt kwam en uiteindelijk besloot om voor haar zelf te kiezen. 

Beluister de podcast
 
Informatie 
 • Tiemcoach
  Vanuit mijn praktijk in Bennekom (Gelderland), werk ik als personal life coach en Familieopsteller. Mijn specialisatie is het coachen van mensen die vastlopen door: angst en onzekerheid, Hooggevoeligheid (HSP), AD(H)D, hoogbegaafdheid of burn-out.

 • NLP
  De methodiek NLP (Neuro Lingu√Įstisch Programmeren) komt voort uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten / bekwaamheden. NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je deze kunt veranderen. Hoe reageer jij op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.

 • Familieopstellingen
  Veel persoonlijke en relationele problemen vinden hun oorsprong in je familie. Bepaalde thema’s worden generatie op generatie doorgegeven, totdat je er bewust van wordt en deze kunt oplossen. Een familieopstelling is een bijzondere en krachtige methode die je helpt bij het onderzoeken van jouw onbewuste familiethema’s en bij verminderen van emotionele pijn en stress. 

 • Opstellingsdagen van Gradatus
  Zodra de beperkingen rondom corona zijn opgeheven zal ik weer dagen gaan organiseren.
  Datum en locaties volgen via de website en social media.

 • Boek Niemands kinderen van Carolien Roodvoets
  Niemandskinderen laat zien dat ouders kinderen vaak gebruiken voor hun eigen welzijn. Het kind krijgt een zware rol toebedeeld in het kwetsbare huwelijk van zijn ouders en draagt zo bij aan het gezinsevenwicht.

“In interview met Dennis vond ik het aanvankelijk spannend om me kwetsbaar op te stellen, maar door de rust en ruimte die er in het gesprek was voelde ik het vertrouwen om mijn verhaal te delen.

Janneke

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018