Jeroen Martijn Plette
# episode 7

 

 

Jeroen Martijn Plette

Man van het hart, strijder van het licht, bewegend vanuit de zachte kracht, de liefde, de humor, de natuur en de stilte. Genietend van verbinding, van de ontmoeting, van echt contact, van de natuur, van delen in een lach en een traan, van donker en licht. Levenskunstenaar, psychosociaal therapeut verlies en rouw, oncologie verpleegkundige en begeleider van retraites.

Jeroen Martijn vertelt over het kort op elkaar verliezen van twee dierbare vrouwen in zijn leven en hoe deze verliezen er toe leiden tot het verlies van zijn eigen levenslust. Daarnaast neemt hij ons mee in de beleving van hoe hij door het enorme verdriet te doorvoelen als een feniks kon herrijzen en uiteindelijk dichterbij zichzelf is gekomen. 

Beluister de podcast

Informatie 
  • JMPlette.nl

    Mijn naam is Jeroen-Martijn Plette, man van het hart, strijder van het licht, levenskunstenaar, bewegend vanuit de zachte kracht, de liefde, de humor, de natuur en  de stilte. Genietend van verbinding, van de ontmoeting, van echt contact, van de natuur, van delen in een lach en een traan, van donker en licht.

  • Haptotherapie
    De haptotherapie gaat uit van het gegeven, dat het lichaam de drager is van gevoelens en een geheugen heeft voor positieve en negatieve gevoelservaringen. Deze gevoelservaringen zijn terug te vinden in bewegingspatronen, spanningen in het lichaam, remmingen in de gevoelsbewegingen, het ontstaan van voorkeurshoudingen- en bewegingen, en in de wijze van het aangaan van contacten.
  • Rouw en verlies
    Het leven bestaat uit winst en verlies. Met de winst in ons leven kunnen wij meestal wel goed omgaan; wij vieren verjaardagen, huwelijken, de geboorte van een kind en als er iemand geslaagd is gaat de vlag uit! Bij verliezen echter, is het veel moeilijker om te delen. Onze verliezen, zoals wij deze tegenkomen bij overlijden, echtscheiding, verlies van gezondheid, verlies van werk, traumatische gebeurtenissen en bij burn-out. Maar ook het onzichtbare verlies van dat wat er niet geweest is. Datgene wat wij nodig hadden, maar door de omstandigheden niet aanwezig was

“Het interview vond ik verdiepend, ontspannend, prikkelend en ontroerend. Jouw vragen waren zorgvuldig en verdiepend
en je aanwezigheid was warm en alert. Mooi dat je ook deelde in eigen ervaringen en er ruimte was voor een lach.

Jeroen Martijn

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018