De juiste coaching voor jou

 

 

Hoe zou het voelen als je zonder twijfel de keuze maakt waarvan je diep van binnen allang wist dat het de juiste is? Hoe zou je het vinden als je je helemaal op je plek voelt in je eigen lijf? En dat alles vanuit je eigen kracht!

Ben je niet zo’n prater of ervaar je juist fysieke problemen? Denk dan eens aan lichaamsgerichte coaching, een geneeswijze die blokkades in jouw energiebanen opmerkt waarna we er samen aan werken om ze uit je systeem te krijgen.

Soms is het moeilijk om jezelf bloot te geven in een standaard coachingssessie. Op een stoel zitten, in stilte, met mij als coach tegenover je kan ook best confronterend voelen. Laten we dan samen de natuur opzoeken!

Het belangrijkste in traumabegeleiding is zorgen dat het trauma niet meer bepalend is voor jou en je leven. Het trauma gaat misschien niet weg, maar werken aan dat jij je leven weer in veiligheid en vertrouwen kunt leven en weer kunt genieten.

” Ik heb mijn verleden een plekje weten te geven, mijn slachtofferrol heeft plaats gemaakt voor mezelf zijn met herinneringen aan het seksueel misbruik verleden zonder lading.

Je zorgde voor een veilige omgeving en ik heb me altijd veilig gevoeld. Nooit het gevoel gehad dat ik te veel was en niet mocht zijn wie ik was. “

Annemarie

” Dennis heb ik bij toeval ontmoet en was geraakt door zijn verfrissende energie en de vriendelijkheid die van zijn aanwezigheid uitging. Tijdens onze coachingsessies nam hij me mee op een pad van het ontdekken van diepe behoeften. Zijn vragen leidden me zorgvuldig tot het begrijpen van wat me ervan weerhield om mijn ware potentieel te bereiken, wat echt was en wat niet. 

Zijn energie en coachingsvaardigheden hielpen me voorbij mijn angsten te komen. Ik waardeer het dat hij vanuit het hart spreekt, vanuit een kennis die diep in hem geworteld is. Hij gaf mij eerlijke antwoorden die me hielpen bij mijn zoektocht naar zelfontdekking, waarvoor ik zeer dankbaar ben. 

Laura

Bereikbaarheid:
Praktijk Apeldoorn
Koning Lodewijklaan 588
7314GV Apeldoorn GLD, Nederland
06-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
BTWnr: NL001377731B04
Reknr: NL55KNAB0255654928
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018