Marcel Dekker
# episode 13

 

 

Arjen_Dirk-Boersma, Jeroen Martijn Plette, Dennis van den Brand, Gradatus, over mij, werkwijze, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuĂŻtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen, sound healing, online, bodydrumrelease, 1 op 1 sessies, evelien lems, marcel dekker

Marcel Dekker

In het voor gesprek van deze podcast met Marcel Dekker raakte we in gesprek over het leven. Dat gesprek was zo inspirerend dat we het levensverhaal een beetje achterwege hebben gelaten en op een bepaald gewoon de camera hebben aangezet. In het gesprek komen onderwerpen naar voren als, hoe is het om een man te zijn en wat houdt dat dan in ‘man zijn’ en durven wij als mens met oprechte aandacht naar onszelf te kijken maar ook over wat komen we hier op aarde brengen, leef jij jouw potentieel en vertrouw je op jezelf en het leven. Maak jij de keuze om voor iets te zijn of ben je tegen iets?

Beluister de podcast
Informatie  
  • De verbindelaar
    De uitdaging voor een goede verbinding is ervoor open staan, kwetsbaar zijn en delen. De Verbindelaar ondersteunt mensen en organisaties om dit te ervaren.
  • Afhangen.nu
    Op het platform afhangen.nu zijn coaches, trainers en therapeuten verzameld die zélf werkzaam zijn (geweest) in de hoog-risico beroepsgroepen. Onder het mom – it takes one to know one – zijn deze ervaringsdeskundigen in staat oud-collega’s beter te helpen en de drempel naar hulp te verlagen.
  • Blue zones
    In SardiniĂ«, Griekenland, Okinawa, Costa Rica en bij Zevende-dags Adventisten in CaliforniĂ« onderzocht hij de leefgewoonten van senioren en 100-plussers. Zijn meest recente onderzoek richt zich op de Blue Zones van geluk, want ‘gezondheid en geluk gaan hand in hand’

” .

Marcel Dekker

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018