Mathijs Mulder
# episode 3

 

 

online, bodydrumrelease, 1 op 1 sessies, gradatus, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen

Mathijs Mulder

Van een carri├Ęre pad in het bedrijfsleven naar een yogacentrum aan de kust van Mexico. Om vervolgens┬áals algemeen directeur van een startend lokaal bedrijf┬áin een Friese woongroep te belanden.

Mathijs vertelt in deze podcast over hoe een stilteretraite zijn leven veranderde. Maar ook over zijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling en wat de kracht van het zetten van een intentie betekent.

Beluister de podcast
Informatie 
 • Triple earth

  Bij Triple Earth zet ik mijn ervaring in procesverbetering en verandermanagent in om harmonie en balans te brengen. Dit kan zowel in uw organisatie als in uw priv├ęleven.

 • Stilteretraite
  Deze retraite focust op meditatie als middel om tot jezelf te komen. Via een intu├»tief systematisch proces kom je steeds meer tot rust. Je binnenwereld zal hierin steeds meer van haar geheimen aan je onthullen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan. Meditatie is erop gericht thuis te komen in je hart en je ware aard te leren kennen. Dit voorbij aan conditionering, patronen, aangeleerde programmaÔÇÖs en verdedigingsmechanismen. Wanneer het stil wordt in je hoofd zal er een andere kwaliteit van leven, denken en zien zich openbaren. Een die je hele leven in een ander daglicht zetten zal.
 • Dark retreate
  Een retraite in volledige duisternis is een oefening die veel over de hele wereld voorkomt. Zowel in oude en hedendaagse spirituele tradities . Van de monniken en lama’s in Tibet tot de Kogi Mamos in Colombia maar ook de oude Egyptenaren en de mystici van het 15e eeuwse Frankrijk. Dark Retraites hebben openbaring en verlichting gebracht aan ontelbare beoefenaars. Beoefenaars die op zoek waren naar het innerlijke licht.

 • Hridaya-yoga
  Bij Hridaya Yoga nodigen we je uit om te leven met een Open Hart en het potentieel van je leven te ontdekken. We delen een pas van openbaring van het Zelf. Een manier om een leven van vreugde, mededogen en dankbaarheid te leiden. Dit doen we door het volgen van meditatie sessies en Hatha Yoga lessen. Maar ook stille meditatie retraites en dagelijkse bewustwordingsoefeningen. Dit is het pad van het Spirituele Hart.

“Een erg mooi ervaring om zo ge├»nterviewd te worden. Dennis wist me vanaf het eerste moment op mijn gemak te stellen en daardoor verliep het gesprek ontspannen. De oprechte interesse van Dennis zorgde verder voor de rest. Ik ben blij om iets over mijn leven te hebben kunnen delen en verliet ge├»nspireerd en opgeladen het gesprek

Mathijs

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018