Renate Dijkstra
# episode 8

 

 

bodydrumrelease, 1 op 1 sessies, gradatus, coach, coaching, podcast, healing, coachingsreizen, verandering, outdoorcoaching, outdoor, wandelcoaching, Somatic experience, familieopstellingen, regressie, tijdlijn, ademwerk, visualisatie, massage, ontspanning, liquid healing, pulsing, holistisch, mensbeeld, belemmeringen, overtuigingen, beperkingen, angst, pijn, vrijheid, plezier, genieten, hulpdiensten, groei, verantwoordelijkheid, intuïtie, normen en waarden, herinnering, leven, transformatie, politie, brandweer, ambulance, defensie, boa, ns, ProRail, gedachten, emotie, gevoel, stress, burn-out, ondersteuning, begeleiding, onrust, spanning, nachtmerrie, slaapproblemen, transformatie, piekeren, ptss, depressie, discriminatie, geweld, pesten, seksuele, intimidatie, mishandeling, misbruik, methodieken, emdr, bodydrumrelease, the work, de helende reis, geluk, rendement, storystelling, levenswijsheid, delen, inspiratie, erkenning, verhalen

Renate Dijkstra

Mensen in beweging brengen is haar grootste kracht. Hierdoor kunnen mensen een stap maken op persoonlijk gebied en/of op loopbaangebied. Haar aanpak: altijd vanuit een persoonlijke benadering waarin respect en vertrouwen centraal staan. Als coach, trainer en docent ervaren mensen haar als toegankelijk, betrokken, doelgericht, energiek en prettig confronterend.

Renate vertelt in deze podcast over hoe in Thailand een val van zes meter in een bergspleet haar rug brak en het haar leven veranderde maar ook welke coachingstechnieken haar door de periode van herstel hebben geholpen.

Beluister de podcast
Informatie 
 • Renate Dijkstra
  ACT in the woods’
  Een mooie locatie voor coaching is de natuur. Het brengt je fysiek en mentaal in beweging. Je komt op een ontspannen manier snel tot de kern en doet verrassende inzichten op. De steeds veranderende omgeving stimuleert je om anders te kijken, te denken en te doen. Vergroot je mentale veerkracht, ontdek wat echt belangrijk voor je is en leer van daaruit actie te ondernemen.

 • ACT
  ACT is een gedragstherapie. Met ACT therapie werk je aan psychologische flexibiliteit. Psychologische flexibiliteit betekent dat je flexibel om kunt gaan met situaties, gedachten en gevoelens, ook als ze moeilijk of pijnlijk zijn – en tegelijkertijd betekenisvolle keuzes in je leven kunt maken. Je vergroot je mentale veerkracht wat een positief effect heeft op de kwaliteit van leven.

 • Tafelopstellingen
  Het neerzetten van figuren of voorwerpen op tafel als ‘ondertiteling’ bij een vraagstuk. De figuren of andere voorwerpen vertegenwoordigen een innerlijk beeld van de vraagsteller: hoe kijk ik op dit moment naar de situatie? Door dit letterlijk op tafel te krijgen versterkt het de eigen waarneming en zelfreflectie. Er komt inzicht in onderliggende patronen en beweegredenen en het onderscheidingsvermogen groeit: waarop heb je invloed en hoe is je verhouding met dat wat groter is dan een individu? Het effectief en praktisch toepassen van systemische begeleiding brengt beweging en hernieuwde verbinding teweeg.

“Leuk om zo als collega’s en vrienden┬áop een ontspannen manier in gesprek te zijn. Belangrijke momenten delen die voor een waardevolle wending in mijn leven hebben gezorgd.

Renate

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

Gradatus bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018