Tarieven

Consult:
‚ā¨ 97,50 per sessie
Prijs is incl. btw voor particulieren, excl. btw voor zzp-ers.
Voor bedrijven en organisaties geldt een tarief op offertebasis.

Coachingsreis:
‚ā¨ 2475 per deelnemer
Prijs is incl. btw voor particulieren, excl. btw voor zzp-ers.
Voor bedrijven en organisaties geldt een tarief op offertebasis.

Intake:
Voordat de daadwerkelijke coaching begint wordt eerst een uitgebreide intake gedaan. Hiermee krijg ik een goed beeld van wie jij bent, wat je achtergronden zijn met betrekking tot je klacht en wat je graag zou willen bereiken. Een intake duurt gemiddeld een uur. Voor een enkele healing sessie is er een korte intake vooraf aan de sessie.

Individuele sessie:
Na de intake volgen de coachingsessies. De duur van een sessie is gemiddeld 1 uur 15 minuten met een uitloop van max. 15 minuten. Het tarief wordt doorbelast op basis van de duur van de sessie, afgerond op een kwartier.

Kennismaking:
Het kan natuurlijk zo zijn dat je voordat je met de coaching wilt starten, liever eerst even wilt kennismaken. Voor een kennismakingsgesprek plan ik half uur en hierin zal ik je een beeld geven van wie ik ben en wat ik doe in de praktijk. Dit gesprek is gratis en na afloop kun je zelf de keuze maken of je de therapie wilt starten  of niet. 

Betalingen:
Binnen 5 dagen na de sessie ontvang je per mail de factuur. Deze dient binnen 14 werkdagen te worden voldaan.

Afspraak verzetten of annuleren:
Wanneer je een afspraak wilt verzetten of annuleren, dient dit uiterlijk 24 uur van te voren gecommuniceerd te worden. Wanneer dit niet gebeurd, zal het volledige bedrag voor de sessie in rekening worden gebracht.  

Vergoedingen

Gradatus is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT РComplementair Aanvullende Therapeuten. 
De sessies worden niet standaard vergoed, dit mede afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u bent aangesloten en hoe u verzekerd bent.
Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar, per prestatiecode voor het jaar 2019. 

Staat uw verzekeraar hier niet bij, neemt u contact op met uw eigen zorgverzekeraar om zeker te zijn of 
een van de volgende behandelingen vergoed wordt.
– 24500 Behandeling psychotherapie
– 24012 Behandeling energetische therapie
– 24512 Behandeling regressie (re√Įncarnatie)therapie
– 24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie
– 24608 Behandeling body stress release

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZFCZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je afhankelijk van de vraag deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en/of vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Prestatiescodes

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Behandeling energetische therapie 24012
Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cli√ęnt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.
 
Regressie (re√Įncarnatie)therapie 24512

Bij deze behandelvorm wordt er bijvoorbeeld met hypnose/trance technieken getracht het verleden van de cli√ęnt opnieuw naar voren te halen. Door het verleden opnieuw te beleven, of door een beter zicht te hebben op gebeurtenissen, kunnen gevoelens worden verwerkt. In het geval van re√Įncarnatie therapie wordt er dan tevens gekeken naar vorige levens en de invloed die deze hebben op de ziel/karma en dus op het huidige leven.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 

Body stress release 24608

Body Stress Release is een gezondheidstechniek die het lichaam activeert om vastgezette spanning in de spieren los te laten. Deze spierspanning ontstaat door fysieke-, emotionele- of chemische overbelasting. Lichte, handmatige drukimpulsen stimuleren het lichaam om de spierspanning los te laten, waardoor de communicatie tussen het zenuwstelsel en de hersenen wordt hersteld. Deze communicatie is cruciaal voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Bereikbaarheid:
Praktijk Apeldoorn
Koning Lodewijklaan 588
7314GV Apeldoorn GLD, Nederland
06-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
BTWnr: NL001377731B04
Reknr: NL55KNAB0255654928
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
Praktijk Apeldoorn
Koning Lodewijklaan 588
7314GV Apeldoorn GLD, Nederland
06-50245380
contact@gradatus.nl

KVK: 64670880
BTWnr: NL001377731B04
Reknr: NL55KNAB0255654928
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018