Werkwijze

Werkwijze

Ieder mens heeft bij de geboorte z’n eigen unieke talenten en krachten meegekregen. Door gebeurtenissen die we op de reis van het leven meemaken, verliezen we onszelf nog wel eens uit het oog. Onbewust leggen we onszelf dan beperkingen op die zich dan vaak uiten in angsten en lichamelijke klachten. Hierdoor herkennen we onze kracht en talenten niet meer of we durven hier niet meer naar te leven omdat we denken te moeten voldoen aan de verwachtingen van een ander. We raken dan uit contact met ons hart en juist ons hart vertelt ons wie we ècht zijn en wat we het allerliefst zouden willen. 

Visie

Mijn visie is het creëren van een bewustere wereld waarin we meer genieten, plezier en geluk beleven en minder zorgen hebben. Hoe dan? hoor ik je zeggen. Door het in balans brengen van jouw leven en de vraagstukken waar je tegenaan loopt aan te pakken. En nee, je hoeft het niet allemaal alleen te doen want door het samen te doen zijn we sterker en kunnen we meer dan alleen. Kies voor je eigen geluk! 

De praktijk

Mijn praktijk ben ik in 2015 gestart om het beste uit mensen, teams en organisaties te halen. Je kan bij mij terecht met vragen over verandering, bewustwording/zijn, fysieke klachten of hoofdbrekende vragen. Ook als je niet precies kan verwoorden waar je tegen aan loopt. Door inzicht te krijgen in jezelf en in anderen weet je anders om te gaan met je eigen gevoelens en emoties, de mensen om je heen maar ook hoe je meer plezier en geluk kunt beleven in het leven. Ik beperk mij niet door alleen te kijken naar de specifieke klacht maar naar jou in totaliteit. Deze holistische benadering omvat zowel het fysieke, mentale als emotionele vlak. Alles wat jij nodig hebt zit al in jou, alleen heb je soms even iemand nodig die dat aan je spiegelt of je het vanuit een ander perspectief kan laten zien.

Methode

Door de jaren heen heb ik met mijn eigen methode ontwikkelt en daarmee tientallen mensen uit het hele land weten te begeleiden. Dit in  zowel een-op-een sessies als in groepswerk en coachingsreizen. Mijn werk bestaat uit een combinatie van coaching en healing-sessies. Hierbij richt ik me specifiek op mensen die geïnspireerd en gemotiveerd zijn om meer uit zichzelf te halen. 

De methode heb ik opgebouwd in 3 fases.

Fase 1 –
Het levensverhaal

In de eerste fase luister ik naar jouw levensverhaal en maak ik de patronen zichtbaar die je er van weerhouden om te veranderen. Vaak zijn dit onbewuste angsten, overtuigingen of familiepatronen.

Fase 2 –
Het inzicht

In de tweede fase gaan we kijken waar en hoe die patronen zijn ontstaan. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende doelgerichte methodes zoals opstellingen, sound-healing en/ of visualisaties en neem ik je bij voorkeur graag mee de natuur in.

Fase 3 –
De verandering

In fase 3 gaan we ervoor dat jij deze nieuwe ervaringen kan gaan belichamen en het vertrouwen krijgt om jezelf hiermee te laten zien.

Sessies

Tijdens een coachingsessie neem ik je mee op het pad van healing, het ontdekken en nieuwsgierig zijn naar jouw diepste behoeften. Zorgvuldig leid ik je met mijn vragen tot het begrijpen van wat je ervan weerhoudt om jouw dromen te leven en weer te voelen wat echt is en wat niet. Je zal leren wie je werkelijk bent en hoe je jezelf kan begeleiden zodat jij jouw volgende stap kan maken. In het proces zal je zowel mijn krachtige als zachte aanwezigheid en betrokkenheid ervaren. Mijn energie en coachingsvaardigheden helpen je om voorbij jouw angsten en lichamelijke blokkades te komen. Vanuit mijn hart spreek ik een kennis die diep in mij geworteld is en geef ik eerlijke antwoorden die je zullen helpen om het beste uit jezelf te halen.

Ben je klaar om deze reis van zelfontdekking met mij te maken…

” I just wanted to tell you, now more than a month later, that i thank you so so much for your presence and your healing power, and that i still return to that warm feeling whenever i need. You have a beautiful presence and engagement in the process, both soft and powerful and so stable, and you teach people how to self-heal also, which is a great great gift. I think it is a lot easier to “handle” someone than to teach them how to handle themselves, that takes much more wisdom, it’s very rare and you have that. I hope you are doing as well as all the good you’ve given me, and i really hope i will see you again, one way or the other. “

Irana

Dennis heb ik bij toeval ontmoet en was geraakt door zijn verfrissende energie en de vriendelijkheid die van zijn aanwezigheid uitging. Tijdens onze coachingsessies nam hij me mee op een pad van het ontdekken van diepe behoeften. Zijn vragen leidden me zorgvuldig tot het begrijpen van wat me ervan weerhield om mijn ware potentieel te bereiken, wat echt was en wat niet. 

Zijn energie en coachingsvaardigheden hielpen me voorbij mijn angsten te komen. Ik waardeer het dat hij vanuit het hart spreekt, vanuit een kennis die diep in hem geworteld is. Hij gaf mij eerlijke antwoorden die me hielpen bij mijn zoektocht naar zelfontdekking, waarvoor ik zeer dankbaar ben. 

Laura

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om jezelf te ontdekken …

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018

 

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@dennisvandenbrand.nl

Bereikbaarheid:
+31 6-50245380
contact@dennisvandenbrand.nl

KVK: 64670880
AGBcode praktijk: 90065794 
AGBcode persoonlijk: 90106560
CATregnr: CM 1601301018